تÙاوت اصلی ناودانی سنگین Ùˆ سبÚ

提供: 炎上まとめwiki
2024年9月19日 (木) 16:39時点におけるWillaJoiner5 (トーク | 投稿記録)による版 (ページの作成:「کارخانه نورد فولاد تهران<br>این کارخانه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان انواع مقاطع فولادی در ک…」)
(差分) ← 古い版 | 最新版 (差分) | 新しい版 → (差分)
ナビゲーションに移動 検索に移動

کارخانه نورد فولاد تهران
این کارخانه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان انواع مقاطع فولادی در کشور است که قسمت عمده‌ی فعالیت خود را به تولید انواع ناودانی آهنی اختصاص داده است. در ساخت ناودانی‌های کارخانه نورد فولاد تهران از استانداردهای ساده، مشبک، UPE و UPN استفاده شده و محصول نهایی به نام ناودانی فولاد تهران به بازار عرضه می‌شود.

aftabnews.irساخت ماشین‌آلات سنگین و کامیون‌ها
ساخت اسکلت فلزی بنا
ساخت بادبند، ستون و خرپا در سازه‌های بلند
استفاده از ناودانی برای تجهیزات ترافیکی و پایه برای گاردریل‌ها
ساخت درب‌ و پنجره آهنی
کاربرد ناودانی در سیستم‌های پایپ لاین و پایپینگ برای ساخت ساپورت لوله‌ها
استفاده از ناودانی به‌عنوان مهاربند برای ترمیم دیوارهایی که تخریب شده‌اند
ساخت قاب فلزی در تجهیزات صنعتی
جمع بندی نهایی
ناودانی اروپایی را می‌توان به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین انواع فولادی، به شمار آورد. این ناودانی‌ها بر اساس استاندارد اروپایی به صورت UNP تولید می‌شود. یکی از مشخصه‌های بارز این ناودانی، نسبت به ناودانی‌های دیگر، وزن بیشتر آن‌ها است که به ناودانی سنگین نیز معروف هستند. ضخامت و ابعاد این ناودانی نیز بالاتر از ناودانی‌های دیگر است از این‌رو از آن برای ساخت انواع خرپا، ستون و بادگیر در پروژه‌های بزرگ استفاده می‌شود. قیمت این ناودانی همچنین نسبت به استانداردهای دیگر بالاتر است. در قيمت ناودانی واقع قیمت آن، با توجه به این‌که تولید ایران یا خارج است و همچنین مواد اولیه‌ی مورد استفاده در آن، متفاوت است. به عنوان مثال ناودانی اروپایی تولید شده در ایران، اگر با استفاده از روش فابریک ساخته شود، کیفیت بهتر و قیمت بالاتری دارد. حال که با اطلاعات در مورد ناودانی‌های اروپایی آشنا شدید، می‌توانید در مورد خرید آن برای کاربرد موردنظر خود تصمیم بگیرید.

انواع مختلف ناودانی بر‌اساس وزن
وزن ناودانی و سایر مقاطع فولادی بر اساس جدول اشتال و جدول وزنی تعیین می‌شود. طبق این جدول، ناودانی در دو دسته کلی زیر قرار می‌گیرد.

aftabnews.ir۱. ناودانی نوردی
در این روش، قيمت ناودانی شمش خام حرارت دیده از بین غلتک‌های نورد عبور کرده و ضخامت آن کاهش می‌یابد. ناودانی‌های تولید‌شده به این روش به نام فابریک معروف هستند.

سایز ناودانی ضخامت(میلیمتر) وزن یک متر ناودانی (کلیوگرم) وزن شاخه 6 متری (بر حسب کیلو) وزن شاخه 12 متری (برحسب کیلو)
1 6 6 5 30.4 –
2 6.5 5.5 7 42.5 –
3 8 6 8.6 51.8 103.7
4 10 ناودانی 6 10.6 63.6 127.2
5 12 7 13.5 80.4 160.8
6 14 7 16 – 192
7 16 7.5 19 – 225.6
8 18 8 22 – 264
9 20 8.5 25.3 – 303.6
10 22 9 29.4 –
352.8

نکته مهمی ‌که باید در نظر داشته باشید این است که فرمول بالا فقط برای محاسبه وزن ناودانی سنگین به کار برده می‌شود. برای محاسبه وزن ناودانی سبک نمی‌توانید از این فرمول استفاده کنید. توجه داشته باشید هر چه وزن ناودانی به اعداد موجود در جدول اشتال نزدیک تر باشد، کیفیت مطلوب‌تری دارد. همچنین لازم است بدانید وزن قيمت ناودانی تولیدی در کارخانه‌های مختلف با یکدیگر و جدول اشتال متفاوت است و بیشتر قيمت ناودانی کارخانه‌های ایران ناودانی سبک تولید می‌کنند.

در زمان ساخت انواع ناودانی آهنی به روش فابریک از شمش‌های فولادی استفاده می‌شود. در مرحله‌ی اول این شمش‌ها در کوره گرم شده و بعد از آن از بین چند غلتک عبور کرده تا باریک شده و در نهایت به شکل ناودانی در بیایند.